home pret media stiri cazuri lege
 

ESCROC DEPISTAT DE DETECTIVI

Afaceristii risca total atunci cand este vorba despre bani. Un client s-a prezentat la Compania de Anchete si Filaj spunand ca are nevoie de date privind probitatea morala a unui partener de afaceri. Descoperirile au fost cutremuratoare mai ales in momentul in care am aflat ca respectivul partener primise deja 500.000 de euro de la clientul nostru.

Dupa o verificare preliminara am aflat faptul ca partenerul de afaceri al clientului nostru se judeca deja cu alti sase afaceristi pentru ca avea sa le returneze diferite sume de bani care variau intre 10.000 de euro si 700.000 de euro.

Totodata am constatat ca escrocul fusese condamnat de patru ori pentru infractiuni economice (inselaciuni cu file CEC fara acoperire, abuz de incredere, evaziune fiscala, etc). De asemenea am vazut ca pe numele sau fusesera emise, de-a lungul vremii, nu mai putin de 15 mandate de urmarire locala si generala de diferite structuri ale politiei.

Am reusit sa identificam trei dintre locurile frecventate de escroc si la cererea clientului am procedat la urmarirea operativa a escrocului. Filajul a durat aproximativ trei saptamani, dar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Dupa investigatii serioase si o munca de filaj efectuata de sapte detectivi particulari am reusit sa descoperim faptul ca escrocul are o amanta in conturile careia isi varsa toate sumele de bani furate de la diferiti afaceristi.

Tot pe numele amantei se aflau inscrise mai multe proprietati cumparate de escroc cu banii furati. De asemenea, femeia era actionara la o firma fondata cu banii proveniti din infractiuni si care era in realitate coordonata de escrocul nostru.

Dupa ce am obtinut toate probele video, foto, inscrisuri necesare si am predat raportul clientului acesta a avut posibilitatea sa instituie sechestru pe bunurile amantei si sa spere acum ca isi va recupera banii, procesul fiind pe rol.

Costurile operatiunii au fost destul de ridicate, dar nu reprezinta decat o mica parte din suma pe care clientul nostru o considera deja pierduta.

Pentru ca astfel de cazuri sa nu mai existe in viitor l-am sfatuit pe client sa ne solicite sa verificam probitatea morala a tuturor colaboratorilor sai inainte de a le face diferite plati. O verificare sumara poate oricand sa te puna la adapost si sa te fereasca de escroci, mai ales atunci cand intentiile lor sunt atat de evidente

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.