home pret media stiri cazuri lege
 

DETECTIVII PE URMELE BANILOR

O firma din Bucuresti a descoperit faptul ca marfa proprie era vanduta de un distribuitor la un pret mai mic decat cel de achizitie. Imediat, patronii au contactat Compania de Anchete si Filaj. S-a descoperit ca firma fusese victima unei escrocherii.Detectivii nostri au reusit totusi sa dea de urma banilor.

Am constatat ca marfa respectiva fusese cumparata de la clientul nostru de o firma al carei patron reusise sa ii castige increderea dupa foarte scurt timp. Marfa fusese achitata cu mai multe file CEC pentru care cumparatorul nu avea acoperire in contul bancar. De asemenea, am aflat cu surprindere ca actionarii si administratorii firmei care cumparase marfa nu existau.

Practic, firma care cumparase marfa fusese fondata de niste escroci in baza unor carti de identitate falsificate. Tot ce aveau detectivii nostri in acel moment erau niste fotografii fotocopiate dupa actele existente la Registrul Comertului.

Dupa ce infractorii cumparasera marfa prin firma fantoma, ei o vandusera unei firme cu actionari reali care, la randul ei, o comercializase prin reteaua proprie de distributie. Suspect era faptul ca aceasta din urma firma vanduse marfa la un pret extrem de mic. Clientul a autorizat o operatiune de filaj asupra actionarilor acestei firme.

Dupa o saptamana de supraveghere in care am constatat ca acesti afaceristi au un anturaj destul de colorat am avut noroc. Detectivii au importalizat o intalnire intre patronul firmei reale si patronii firmei imaginare (persoanele care folosind acte false au infiintant o firma fantoma). Astfel am reusit sa aflam care este adevarata identitate a acestora.

Pus in fata evidetelor, patronul firmei reale, care comercializase marfa furata catre consumatori s-a vazut nevoit sa returneze clietului nostru paguba. De asemenea, noi i-am recomandat clientului sa se adreseze organelor abilitate pentru a nu risca sa intre in conflict cu legea.

In fiecare an, in Romania au loc in jur de 100.000 de escrocherii care au la baza actele de identitate falsificate. Un astfel de document este relativ ieftin datorita securizarii superficiale.

Compania de Anchete si Filaj ofera servicii de verificare a identitatii atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru institutiile financiar bancare. Acestea din urma sunt cele mai grav afectate de flagelul actelor falsificate. Recomandam tuturor persoanelor care au dubii cu privire la identitatea partenerilor sa ne contacteze urgent.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.