home pret media stiri cazuri lege
 

CAMERISTA SPIOANA DEPISTATA DE DETECTIVII

Un client a apelat la detectivii nostri deoarece credea ca urmeaza sa devina victima unui santaj. Tot mai multe informatii pe care le considera private erau aflate de persoane din anturajul lui. Detectivii nostri au scanat locuinta in cautarea unor microfoane sau camere video spion si au avut o recolta bogata.

Dupa ce am scanat briroul clientului nostru in cautare de dispozitive ilegale de ascultare si nu am gasit nimic, ne-am indreptat atentia spre casa acestuia. Am verificat ei 1400 de metrii patrati si am constatat ca in sufragerie, bucatarie si doua dintre camere are cate un microfon spion.

Deoarece microfoanele spion erau alimentate la baterie am ajuns la concluzia ca persoana care le-a montat urmeaza sa le verifice si sa le schimbe bateriile. Pentru a identifica persoana respectiva (in casa clientului lucrau trei menajere, o bona, un instalator si doua bucatarese) am montat cate o camera spion in fiecare locatie unde se gaseau microfoane.

Ca sa ne asiguram ca bateriile urmeaza sa fie schimbate rapid, le-am ajutat pe rand sa se descarce folosind un bec si doua fire.

A doua zi, una dintre cameriste a trecut repede pe la fiecare microfon si a fost surprinsa de camerele de luat vederi in momentul in care le schimba bateriile. Din film reiesea faptul ca femeia era specializata in manevrarea microfoanelor spion deoarece a realizat operatiunea cu maxima viteza ca si cand asta ar fi facut de cand s-a nascut.

Dupa ce ne-am convins ca ea este "spionul" am trecut la o verificare atenta a ei din punct de vedere informativ. Am constatatca femeia este casatorita cu un barbat care se afla inchis la Penitenciarul Jilava pentru trafic de stupefiante. De asemenea, am vazut ca fratele ei a fost condamnat de mai multe ori pentru santaj si inselatorie. Totodata am aflat ce masini sunt inscrise pe numele familiei.

Detectivii au supravegheat zona cu atentie, cunoscand faptul ca un astfel de microfon spion poate emite pe o raza limitata de actiune. Dupa scurt timp au identificat o masina care apartinea fratelui cameristei. In vehicol se aflau doi barbati care aveau dispozitive de interceptare a semnalului emis de microfonul spion si dispozitive de inregistrare.

Filand masina respectiva, detectivii au aflat ca fratele cameristei vindea casetele cu inregistrari unui partener de afaceri al clientului nostru.

In fiecare luna, in Romania se comercializeaza aproximativ 1000 de dispozitive ilegale de supraveghere (camere video wirless, microfoane spion, etc). Compania de Anchete si Filaj va poate scapa de neplaceri. In cazul in care suspectati ca aveti montate in apropierea dumneavoastra astfel de dispozitive, nu ezitati sa ne contactati de urgenta.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.