home pret media stiri cazuri lege
 

ANTURAJ DEOSEBIT SEMNALAT DE DETECTIVI

Un om de afaceri din provincie a apelat la serviciile detectivilor nostri pentru a vedea ce face baiatul care este student la Bucuresti. Parintele era ingrijorat de costurile tot mai mari ale vieti in capitala si de banii multi pe care fiul ii solicita.

Avand toate datele puse la dispozitie de tatal tanarului am procedat la operatiunea de supraveghere a acestuia. Pentru a avea reusita garantata am folosit detectivi cat mai apropiati ca varsta cu vectorul.

Dupa o perioada in care detectivii nostri au fost dusi in toate discotecile si barurile frecventate de tanarul student am inceput sa punem cap la cap informatiile adunate. De asemenea am reusit sa strangem date si despre grupul de prieteni care se intalneau frecvent cu tanarul vizat de noi.

Am aflat astfel ca majoritatea prietenilor vectorului nostru sunt persoane fara ocupatie care graviteaza in jurul lumii interlope. Sesizand faptul ca tanarul vizat de noi are o anumita fascinatie fata de aceasta lume si provine dintr-o familie potenta din punct de vedere financiar ei l-au atras in cercul lor de prieteni cu scopul de a obtine bani de la el.

Din datele adunate de detectivi reiesea faptul ca tanarul fusese determinat sa plateasca 5000 de euro ca o presupusa amenda dictata de un marcant lideral lumii interlope. Dupa aceea, acesta fusese sfatuit sa finanteze diferite operatiuni ilegale ilegale.

Aceste operatiuni erau imaginare, iar pentru a motiva faptul ca banii s-au pierdut, prietenii tanarului vizat de noi ii spuneau acestuia ca politia a arestat diferiti "parteneri" ai lor. Mai mult,ei ii cereau sume de bani pentru presupusa plata a avocatilor.

Pentru a-l controla si mai tare, tinerii i-au "plasat" victimei lor o prostituata pe post de prietena, aceasta imbolnavindu-l de o boala cu transmite sexuala. De asemenea, fata il invatase pe tanarul nostru si sa consume droguri usoare, motiv pentru care acesta cheltuia multi bani in magazinele de profil.

Speriat de raportul facut de detectivi, dar multumit ca poate interveni la timp, tatal baiatului a decis sa-l retraga pe acesta de la facultate pentru un an de zile pentru a-l determina sa rupa legaturile cu anturajul lui vicios. Tanarul a fost la randul sau dezamagit in momentul in care a vazut ca era victima unei escrocherii.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.