home pret media stiri cazuri lege
 

AGENTUL DE VANZARI

Cifra de afaceri inregistrata de o firma din Judetul Ilfov a suferit o scadere dramatica. Managerii au apelat la serviciile detectivilor nostri. Am analizat cazul si am propus sa supraveghem agentii de vanzari.

Dupa o saptamana de filaj, detectivii au reusit sa monitorizeze trei dintre cei cinci directori zonali de vanzari ai companiei. Acestia isi desfasurau activitatea fara probleme, incercand sa se achite cat mai bine de sarcinile zilnice.

Filajul, in sine a fost deosebit de anevoios, deoarece agentii parcurgeau in fiecare zi distante lungi si lucrau pana seara tarziu.

In a doua saptamana de munca am constatat ca un director zonal de vanzari are o activitate suspecta. El prelua dimineata marfa de la firma care comandase verificarile, dupa care trecea pe la alte trei firme similare si concurente. Din investigatii reiesea faptul ca nici patronii acestor firme nu stiu despre celelalte locuri de munca ale agentului.

Dupa cateva zile am constatat ca el de fapt lucra pentru toate cele patru firme si distribuia produse de la concurenta. Totodata, detectivii au putut observa faptul ca anumite sume de bani pe care le incasa de la anumite magazine erau cheltuite de el in interes personal.El motiva lipsa banilor prin faptul ca anumiti clienti intarzie cu platile.

Detectivii au mai descoperit si faptul ca agentul de vanzari duce o viata luxoasa si in ciuda faptului ca foloseste cu precadere masina de serviciu, in fata locuintei tine "la pastrare" o masina sport noua. El avea si o viata de noapte extrem de intensa.

De asemenea, detectivii au mai aflat cu surprindere si faptul ca agentul de vanzari este un impatimit al jocurilor de noroc, multe din sumele de bani pe care le insusa fiind directionate spre mesele de ruleta ale mai multor magazine din capitala.

Pus in fata evidentei, tanarul agent cvadruplu a recunoscut tot si chiar s-a angajat sa incerce sa restituie anumite sume de bani pe care le delapidase.Nu stim cum si-a rezolvat problema cu celelalte locuri de munca, dar suntem siguri ca dupa ce a fost inlocuit din functie, vanzarile companiei au inceput din nou sa creasca.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.