home pret media stiri cazuri lege
 

DETECTIVII TESTEAZA LOIALITATEA

Inainte sa stabileasca lista de disponibilizari, un afacerist a rugat detectivii nostri sa testeze loialitatea angajatilor. Am efectuat teste de integritate, iar rezultatele au fost dezastruase.

Pentru a vedea cat de devotati sunt angajatii am decis sa ii contactam sustinand ca suntem angajati ai unei firme concurente si ca dorim o colaborare de lunga durata in domeniul spionajului comercial. Nu am pus problema in acest fel, din vorbe facand ca treaba sa para mult mai simpla si rofitabila. Rezultatele aveau sa ne surprinda total.

Din ce 17 angajati testati de noi nu mai putin de sase au picat testul intr-un mod dezastruos. Trei au prezentat riscuri minore, iar restul au refuzat colaborarea si au semnalat patronilor tentativa de spionaj.

Cele mai grave situatii au fost cele ale unei secretare care dupa ce si-a negociat bine castigurile a acceptat sa monteze un dispozitiv de interceptare in biroul directorlui general. Fata a fost cu atat mai periculoasa, cu cat a incercat sa ne ofere si informatii pe care nu i-le cerusem si parea decisa sa produca cat mai multe prejudicii firmei. Din proprie initiativa ne-a spus ca poate bloca site-ul companiei sau ca poate sa stearga baza de date a clientilor firmei la care lucra.

Un alt caz grav in cadrul testului de integritate a fost reprezentat de o femeie care raspundea de contabilitate si care s-a oferit sa ne predea toate actele contabile ale firmei.

Nu in ultimul rand ne amintim de un portar care motivand ca nu stie sa lucreze la calculator s-a oferit sa fure unul din firma si pentru a putea sa verificam noi ce informatii sunt stocate in el./p>

Dupa ce am prezentat actionarilor firmei materialele filmate cu aceasta ocazie si am prezentat concluziile testului de integritate acestia au reusit mai usor sa faca lista de disponibilizari, dar au facut, la sugestia noastra si unele mariri de salarii pentru angajatii fideli.

Testarea angajatilor este una dinre cele mai eficiente modalitati de a-ti pune firma la adapost de atacuri ale concurentei sau de fraude puse la cale din interior.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.