home pret media stiri cazuri lege
 
COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ
 

SUBSTITUT PENAL PENTRU DETECTIVI PARTICULARI
Niste tineri au considerat ca este mai simplu sa foloseasca un soft decat sa apeleze la serviciile unei firme de detectivi particulari. Principiul economic era corect, legea nu a fost insa respectata. Afla incadrarea penala a "detectivilor" informatici pe site-ul CAN CAN.

OBSESIE PENTRU DETECTIVI PARTICULARI
Evenimentul Zilei face o radiografie a obsesiei pe care romanii o au pentru spionaj. Micii detectivi particulari din fiecare dintre noi dau pe afara cand e vorba despre camere ascunse, aparate foto performante sau dosare informative. Afla ce spun specialistii despre detectivi particulari in EVENIMENTUL ZILEI.

SOFTUL INLOCUIESTE DETECTIVII PARTICULARI
Libertatea a cerut parerea detectivilor nostri despre tinerii care isi ascultau nevestele cu un soft plasat pe mobil. Am fost de aceiasi parere: nu tot ce e ieftin este si permis. Detectivii cred a un filaj era un pic mai scump, dar mai "sanatos".Citeste parerea specialistilor CAF pe site-ul Libertatea.

DETECTIVI PARTICULARI CHEMATI LA EXAMEN DE POLITIE
Un nou examen pentru atestatul de detectivi particulari urmeaza sa fie organizat de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti. Candidatii trebuie sa isi depuna dosarele si sa pregateasca proba teoretica. Afla de pe pagina de internet a politiei ce trebuie sa faceti pentru a deveni detectivi particulari.

PARINTI ASMUT DETECTIVI PARTICULARI PE ODRASLE
Faptul ca are o fata celebra nu ii este de ajuns doamnei Gina Mocanu, mama Deliei Matache. Femeia vrea sa puna un detectiv pe urmele iubitului vedetei. Femeia vrea sa mai angajeze inca un detectiv pentru a-i gasi cantaretei alt iubit.

DETECTIVI PE URMELE SOMERILOR
Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca au decis sa apeleze la detectivi particulari. Investigatiile ii vor viza pe cei care se declara someri, dar muncesc la negru. Detectivii trebuie sa identifice cazurile si sa prezinte probele la AJOFM. Statul isi recupereaza banii platiti din amenzile date.

CUM SA NU TE FACI DETECTIV
HBO va prezinta un film despre un detectiv care se proclama detectiv din senin intr-un loc unde nimeni nu are nevoie de detectivi. Filmul este dragut doar pentru ca este vorba despre o comedie. Desi personajul principal este o femeie detectiv, nu va ganditi la lucruri sexy. Nu e cazul absolut deloc.

DETECTIVII CER MAI MULT PE AFACERI DECAT PE DIVORTURI
In sfarsit s-a gasit un ziar care sa puna punctul pe "i" in ceea ce priveste tarifele detectivilor. O sotie infidela costa mai putin decat un partener care nu e loaial. Curentul prezinta o trecere in revista a preturilor cerute de detectivi particulari. Afla mai multe pe siteul ziarului.

DETECTIVI PARTICULARI VS PAPARAZZI CAN CAN
Ziarul Can Can trece in revista preturile pe care le cer detectivii. Articolul face focus pe cazurile conjugale ale detectivilor. Exista insa si detectivi care investigheaza afaceri. Ziaristii observa ca meseria de detectiv este apropiata de cea de paparazzo. Primii fac insa filaj, ceilalti urmarire. Oricum, pozele detectivilor nu apar in ziar. Citeste mai mult pe site.

SEFII DE LA DINAMO II DAU PE FOTBALISTI PE MANA DETECTIVILOR
Dinamo vrea sa apeleze la detectivi particulari pentru a pune capat escapadelor nocturne ale fotbalistilor. Oficialii clubului sunt decisi sa angajeze o firma de investigatii pentru a asmutii detectivii pe "cainii rosii". Detectivii vor avea viata grea dat fiind ca masinile fotbalistilor au multi cai putere. Citeste mai mult pe site-ul Realitatii TV.

JUDECATORUL DETECTIV ARE PROBLEME
Un judecator din Oradea si-a facut firma de detectivi particulari. El trebuie acum sa dea explicatii pentru ca a fentat legea care spune ca patronii unor astfel de companii nu trebuie sa exercite autoritatea statului. De asemenea, nici detectivii nu pot fi in acelasi timp si angajati ai statului.

ELENA BASESCU SI-A LUAT DETECTIVI PARTICULARI
Se zvoneste ca detectivii au fost cei care au pus capat relatiei dintre fata presedintelui si Joe din Drumul Taberei. Nu stim daca era vorba despre niste detectivi particulari sau de niste purtatori de insigne de la vreun serviciu. Cert este ca dosarul baiatului a ajuns pe masa presedintelui.

VEDETELE APELEAZA LA SERVICIILE DETECTIVILOR
Mirco, un obscur om de afaceri din vestul tarii duce dorul momentelor in care traia cu Cristina Spataru. Nu duce dorul pentru ca fata ar fi fost cine stie ce frumusete, dar macar atunci mai avea si el parte de celebritate. Tot atunci el a pus detectivii pe urmele ei de cuminte ce era. Nu stim care au fost rezultatele anchetei, dar stim ca in mod sigur detectivii lui Mirco au avut ceva treaba. Cititi mai multe pe siteul Acasa.

DETECTIVII II SALVEAZA PE PARINTII NARCOMANILOR
Disperare in randul parintilor din Targu Mures. Produsele etnobotanice le-au dat peste cap viata copiilor lor, asa ca au apelat la detectivi particulari pentru a-i depista pe minorii consumatori de droguri usoare, dar si pe cei care comercializeaza aceste substante tinerilor. Detectivii au depistat ca inainte de a intra la ora, elevii isi procurau biletul care ii ducea in lumea viselor sau care le asigura drumul la Spitalul de Urgenta.

 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivi particulari ai Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Solutiile oferite de detectivi particulari cu experienta au cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivi particulari spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Va punem la dispozitie detectivi particulari impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi particulari. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.