home pret media stiri cazuri lege
 
COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ
 

PRET FILAJ STANDARD

Pachet de filaj pentru cazurile simple in care vectorul are o mobilitate redusa si nu isi ia deloc masuri de precautie. Investigatiile facute de detectivi particulari profesionisti sunt de calitate, iar amploarea lor poate fi sporita la cererea clientilor.

PRET FILAJ ULTRA

Pachet de supraveghere pentru cazurile cu o complexitate sporita. Detectivi particulari opereaza in echipe mai mari si realizeaza investigatii asupra tertilor care intra in contact cu vectorul. Numarul de detectivi particulari difera in functie de situatie.

PRET FILAJ PREMIUM

Filajul premium acopera toata gama de tehnici si este realizat pentru a extrage toate informatiile de care un client are neaparat nevoie de la un vector care isi ia masuri de precautie. Numarul de detectivi particulari este stabilit in functie de contra-masurile persoanei vizate.

PRET FILAJ ROYAL VIP

Consultati un agent de vanzari pentru a obtine detalii si pentru a vedea daca aveti cu adevarat nevoie de un astfel de pachet de filaj. Daca aveti nevoie, vom face tot posibilul sa fiti multumit. O echipa de detectivi particulari va analiza daca aveti cu adevarat nevoie de asa ceva.

PRET FILAJ PE ZI

Este util clientilor care au nevoie doar de perioade scurte de supraveghere a unor vectori. De regula sunt utile pentru cei care cunosc anumite momente operative si au nevoie de probe. Stabilim impreuna de cati detectivi particulari aveti nevoie.

PRET INVESTIGATIE SIMPLA

Dosarul informativ realizat include toate informatiile despre un individ sau o firma care reprezinta interes pentru un client. Calitatea informatiilor este desavarsita. Detectivi particulari extrag detale necesare si le dau spre sinteza analistilor de informatii.

PRET INVESTIGATIE COMPLEXA

Vectorii care sunt implicati in mai multe activitati necesita un volum mai mare de munca. Implicit pretul investigatiilor creste, desi calitatea informatiilor ramane in continuare deosebita este nevoie de mai multe echipe de detectivi particulari pentru a strange date.

PRET DOSARE INSTANTA

Detectivi particulari verifica pentru tine cum au decurs procesele in instanta ale unor vectori care te intereseaza. Obtinem informatii complexe si le corelam pentru a oferi clientului date clare. Sunt oferite date si despre preturile altor investigatii.

PRET VERIFICARE PROPRIETATI

Folosim detectivi particulari ca sa aflam pentru clienti cine este proprietarul unei anume proprietati. Verificam proprietatile la cerere si obtinem rapid datele necesare fara batai de cap. In cazul in care proprietatea este ascunsa, avem detectivi particulari care sa descopere adevaratul beneficiar.

PRET DEPISTARE MICROFOANE

Verificam la cerere daca in biroul sau casa ta sunt microfoane, camere wirless sau alte dispozitive de interceptare. Folosim tehnici complexe de detectare a microfoanelor si camerelor ascunse. Depistarea eventualelor brese de securitate se face rapid si sigur.

ABONAMENT DETECTARE INTERCEPTARE

Verifica in fiecare luna daca cineva incearca sa te filmeze sau sa te inregistreze pe ascuns chiar la tine acasa. Tehnicile de detectare a microfoanelor sau camerelor spion sunt folosite saptamanal sau lunar, in functie de amenintarile la care este supus clientul.

TESTE DE INTEGRITATE

Pachet special pentru clientii care vor sa foloseasca detectivi particulari pentru a testa loialitatea propriilor angajati. Detectivi particulari special pregatiti pentru asta vor face evaluari complexe. Sunt vizate principalel amenintari la adresa angajatilor.
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; 0745.397.776
Telefon: 0762.291.604; 0724.511.263
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivi particulari ai Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Solutiile oferite de detectivi particulari cu experienta au cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivi particulari spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Va punem la dispozitie detectivi particulari impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi particulari. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.
DETECTIVI PARTICULARI
---------------------------------------------------- AGENTIE DETECTIVI PARTICULARI
---------------------------------------------------- FIRMA DETECTIVI PARTICULARI
---------------------------------------------------- DETECTIVI PARTICULARI BUCURESTI
---------------------------------------------------- DETECTIVI PARTICULARI PRO
---------------------------------------------------- DETECTIVI PARTICULARI ROMANIA
---------------------------------------------------- BAZA DE DATE
----------------------------------------------------