home pret media stiri cazuri lege
 
 
 

TESTE DE INTEGRITATE

Testele de integritate sunt absolut necesare in momentul in care un om de afaceri doreste sa vada care sunt riscurile ca un angajat propriu sa il tradeze.

Acest procedeu consta in realizarea unui scenariu si punerea angajatilor in mod controlat in fata unor situatii identice cu cele in care ei si-ar putea trada angajatorii.

Scenariile sunt facute de expertii de la Compania de Anchete si Filaj impreuna cu reprezentantii clientului. Ele impun pregatiri ample si cauta sa creeze premise identice cu cele reale.

Detectivii pot analiza comportamentul celor vizati vreme de cateva zile pentru a aduna informatii.

De regula scenariile nu urmaresc sa corupa un angajat ci doar sa vada daca el poate rezista unor tentatii decente. Detectivii nostri nu vor oferi tentatii de ordinul sutelor de mii de euro doar pentru a demonstra ca un angajat cedeaza.

Un detectiv poate analiza impreuna cu angajatorul si cu angajatii testati (la cererea angajatorului) filmarile din timpul testului la finalul acestuia.

Tot atunci poate fi realizat un instructaj cu privire la protectia impotriva scurgerii de informatii.

 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.