home pret media stiri cazuri lege
 
COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ
 

VERIFICARILE INFORMATIVE


Sunt cele mai complete servicii de acest tip existente pe piata. Detectivii nostri obtin, pentru clienti, informatii brute din majoritatea ariilor de interes relevante. De asemenea, sinteza acestor informatii si corelarea lor ofera clientilor nostri una dintre cele mai complete imagini despre un anumit subiect supus anchetei.Detectivii CAF sunt specializati in obtinerea de informatii din teren, identificarea surselor de informatii relevante si integrarea datelor in dosare complexe care pot fi usor folosite de client. Un detectiv competent cunoaste mai intai dosarul cu informatiile relevante ale unui vector si abia apoi trece la pasul urmator, supravegherea operativa. Echipele sunt coordonate de analisti specialisti care integreaza datele si sintetizeaza informatiile.

SUPRAVEGHERILE OPERATIVE (FILAJUL)

Asigura informatii cu privire la activitatea zilnica a unui subiect supus anchetei. In general, subiectul poate fi, de exemplu, un posibil partener de afaceri sau chiar un angajat al clientului corporatist (in cazul persoanelor juridice), ori o ruda sau persoana apropiata (in cazul persoanelor fizice). Filajul realizat de echipele specializate de detectivi ale companiei noastre ofera mijloace de proba foto si/sau video, informatiile obtinute in cadrul actiunilor fiind verificate prin investigatii incrucisate. Detectivul face in acest caz o munca de supraveghere a vectorului si identifica persoanele relevante pentru a creea o imagine de ansamblu asupra anturajului, afacerilor si probitatii morale a persoanei pe care o urmareste. Echipele de detectivi sunt foarte bine pregatite si stiu sa foloseasca ultima tehnica in domeniu pentru a satisface nevoie clientului. Personalul Companiei de Anchete si Filaj este format din cei mai competenti detectivi care obtin rezultate maxime in teren.

MONITORIZAREA SPECTRULUI

Este utila la evenimente importante din viata unei firme (intalniri de afaceri, examene de angajare, sedinte importante). Monitorizarea spectrului este o forma derivata a deparazitarii. Ea vizeaza microfoanele sau camerele wirless care pot emite din interiorul unei incinte catre persoane aflate in exterior.

DEPARAZITAREA AUDIO-VIDEO

Vizeaza identificarea si eliminarea microfoanelor sau a camerelor video ascunse sau disimulate dintr-un spatiu privat de alti detectivi sau de concurenta. Procedura este efectuata cu aparatura de maxima precizie, fabricata de producatori de renume special in scopul in care este folosita. In general, tehnica folosita de Compania de Anchete si Filaj este cea mai noua si mai costisitoare din Romania pentru a oferi clientilor siguranta deplina a succesului. Procedura de securizare a unui spatiu este facuta de un detectiv care in afara de aparatura pe care o are la dispozitie se bazeaza si pe experienta vasta in domeniu. In general, pentru a putea oferi servicii complete, CAF testeaza piata si este la curent in continuu cu cele mai noi tehnici si inovatii in domeniu.

PRODUSELE PENTRU BANCI

Sunt dezvoltate de specialistii in spionaj de la Compania de Anchete si filaj urmarind reducerea la zero a riscului ca o societate financiar bancara sa fie fraudata de gruparile care obtin credite folosindu-se de documente falsificate. Verificarile de identitate, dosarele informative despre anumite companii sau chiar filajul sunt adaptate special pentru banci si societatile de leasing. Ne punem la dispozitia bancilor si a altor institutii de credit intreaga experienta in domeniul investigatiilor pentru a putea oferi produse de maxima importanta. Detectivii CAF sunt experti in domeniul investigatiilor si produsele, atat cele de prevenire, cat si cele active pot imbunatati activitatea unei institutii financiar bancare si pot inlatura orice risc de frauda.
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.