home pret media stiri cazuri lege
 

Detectivi pe timp de criza


Bodyguarzii adevarati nu trebuie sa-si faca probleme in ceea ce priveste salarizarea. Insotitorii masivi care doar protejeaza clientul de atacul cersetorilor ajung cu salariul la 1.500 de lei plus bonusuri. Pachetul de muschi nu este si un bun bodyguard. Adevarata garda de corp presupune multe cunostinte teoretice, tehnice, precum si abilitati practice. De obicei, acest personal este scolit si calit in Afganistan, Kosovo sau Irak. Dar sunt putini. Salariul unui bodyguard bun poate atinge si 1.400 de euro, explica patronul firmei de paza SIS, Ion Benea.

Cererea de forta de munca in domeniul securitatii este in continua cres- tere. El a spune ca, in Capitala, deficitul de posturi de agenti de securitate este de peste 6.500. Dar, anual, societatile private de paza si protectie se confrunta cu un deficit de peste 40.000 de angajati, precizeaza presedintele patronatului societatilor de securitate, Ion Popescu.


Spionarea angajatilor se plateste bine


In contextul crizei economice, conducerea unei firme de detectivi particulari a decis sa-si mentina rata de circa cinci clienti noi pe luna, prin diversificarea ofertei. Este vorba de noile pachete de servicii - Economic (20 euro/ora, urmariri ale obiectivelor fara utilizarea autoturismelor, pe distante mici, cateva dovezi foto si un raport succint), Clasic (40 de euro/ora, pentru cazuri de dificultate medie, de genul monitorizarii angajatilor unor firmeclient) si Pro (intre 40 si 400 de euro, pentru cazurile cu dificultate majora, in speta, cele economice).

Am realizat o diferentiere a tarifelor practicate in functie de dificultatea cazurilor ce vor fi preluate si de numarul de detectivi angrenati in rezolvarea lor, a precizat Nicolae Ion, director executiv IHR Detectivi Particulari.

Firma s-a orientat, in principal, catre actiuni de filaj si contrafilaj, efectuand monitorizari ale unor angajati din societatile-client, la solicitarea patronilor. La randul sau, Maria Bumbaru, manager al agentiei de detectivi Romagent si presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (ANDR), a declarat pentru EVZ ca prevede o crestere a solicitarii activitatii detectivului particular in sectorul economic, cel mai puternic afectat de criza, si o scadere a cererii in zonele care vizeaza mediul domestic, problemele de cuplu, in general, asa-zisii clienti de lux.

 

Evenimentul Zilei Noiembrie 2010

 

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.