home pret media stiri cazuri lege
 

ANDREEA BALAN SI DETECTIVUL

Dupa ce in presa a aparut o inregistare in care se sustine ca Andreea ar fi avut o discutie cu asa-zisul detectiv, cantareata spune ca nu e altceva decat o "facatura" si ca relatia ei cu Keo nu poate fi influentata de astfel de aberatii.

"Nu e vocea mea, este o facatura. Este un cumul de informatii pe care oricine putea sa-l adune din ceea ce s-a scris despre mine in ultimul timp.

Cineva a vrut sa faca bani pe seama mea. L-am cunoscut pe acest om, pentru ca e prieten cu Andreea Antonescu.

Nu stiu daca e detectiv, nu stiu daca e vocea lui. Nu l-am angajat sa-l spioneze pe Keo. Noi doi ne concentram pe cariera.

Nu ne intereseaza sa ne promovam relatia ci muzica. Au aparut o groaza de zvonuri ca as fi cu nu stiu cine, ca el ar fi cu toate fetele din videoclipurie sale. Nu stim daca sa radem sau sa plangem.

FEu si Keo nu ne-am cerat niciodata din cauza aberatiilor aparute in presa. Probabil ca peste cativa ani ne vom casatori. Keo este jumatatea mea, ne completam recirpoc", a declarat cantareata in cadrul emisiunii Acces Direct, scrie Libertatea.

Potrivit presei, un baiat care s-a intitulat detectiv a scos pe piata direct sau indirect o caseta despre care s-a spus ca a inregistrat-o cand lucra cu Andreea. Solicitam Inspectoratului General al Politiei Romane, institutie care atunci cand ne licentiem firmele ne solicita o multime de acte si ne trece printr-o procedura greoaie, sa se autosesizeze in acest caz. Vrem, din moment ce suntem controlati de IGPR, sa fim si protejati impotriva acestor elemente. Daca individul are atestat sa i-se ridice pentru ca un detectiv nu lucreaza imprastiind casete cu clientii prin presa. Daca nu are atestat sa fie anchetat pentru ca si-a atribuit o calitate falsa.

Nu ar fi rau daca si alte structui ale Ministerului Administratiei si Internelor s-ar implica in acest caz. 

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.