home pret media stiri cazuri lege
 

DOTARE FOTO

Obtinerea unei probe foto este de cele mai multe ori cea mai importanta latura a unui caz. Din aceste motive incercam sa oferim detectivilor nostri cele mai bune aparate pentru a nu rata niciun moment important in timp ce muncesc.

Aproximativ 30 de aparate foto de cu rezolutie mica sunt folosite in momentele operative importante in care rezolutia imaginii este mai putin importanta decat subiectul ei

Pentru momentele in care avem nevoie de rezolutie dispunem de 5 aparate foto performante dotate cu teleobiective de diferite marimi. Unul dintre aceste teleobiective realizeaza fotografii la distante de pana la un kilometru.

vezi dotarile
-----------------------------------------------------------------------------

DOTARE VIDEO

In momentele in care ne intereseaza mai mult ce au facut doua persoane decat simplu fapt ca s-au intalnit avem nevoie de probe video. Pentru ca a fi tot timpul in pas cu cerintele pietie am investit masiv in diferite camere care sa usureze munca detectivilor nostri.

Avem in jur de 100 de camere video de dimensiuni mici pe care le folosim pentru a aduce clientilor cele mai bune probe. Toate camerele au performante bune, dar pentru conditiile grele de munca sau pentru cazurile in care claritatea imaginii conteaza avem la dispozitie aparate cu o rezolutie superioara.

Camerele sunt folosite de detectivii nostri in conditiile legii si sunt testate in laboratorul propriu de experti de marca.

vezi dotarile
-----------------------------------------------------------------------------

DETECTARE MICROFOANE SPION

Pentru ca dorim sa ne protejam clientii am investit in cele mai performante aparate de detectare a dispozitivelor ilegale de ascultare ambientala.

Cele mai periculoase dispozitive de interceptare sunt microfoanele spion. Amplasarea lor este cea mai simpla, consumul de energie electrica al acestora este cel mai mic, iar costurile de achizitionare sunt foarte reduse.Camerele wirless sau chiar cele pe fir nu trebuie neglijate.

Din ce in ce mai multe persoane sunt victimele unor astfel de dispozitive. Verificati acum daca aveti microfoane sau camere video spion.

vezi dotarile
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.