home pret media stiri cazuri lege
 

DOTAREA FOTO A DETECTIVILOR

Obtinerea unei probe foto este de cele mai multe ori cea mai importanta latura a unui caz. Din aceste motive incercam sa oferim detectivilor nostri cele mai bune aparate pentru a nu rata niciun moment important in timp ce muncesc.

Aproximativ 30 de aparate foto de cu rezolutie mica sunt folosite in momentele operative importante in care rezolutia imaginii este mai putin importanta decat subiectul ei

Pentru momentele in care avem nevoie de rezolutie dispunem de 5 aparate foto performante dotate cu teleobiective de diferite marimi. Unul dintre aceste teleobiective realizeaza fotografii la distante de pana la un kilometru.

Camerele foto disimulate, de dimensiuni mici, ne ajuta sa obtinem fotografii in cele mai grele locatii, fara ca vectorii sa realizeze ce facem. Rezolutia rezonabila si disimularea aproape perfecta fac ne ajuta sa rezolvam cazurile clientilor nostri.

Pentru evenimente care se petrec noaptea avem camere speciale care realizeaza fotografii in conditii de luminozitate foarte mica.

Daca subiectul pe care detectivii nostri il urmaresc este la o distanta apreciabila, el poate fi fotografiat gratie teleobiectivelor performante care realizeaza poze de claritate maxima la distante de pana la un kilometru.

Dotarile noastre ne fac sa fim siguri pe noi si sa declaram raspicat ca suntem una dintre firmele cu cele mai mari baze tehnice din Romania. De asemenea, performantele obtinute de noi ne fac sa ne intrebam ce performante au minusculele companii a caror dotare tehnica se rezuma la aparate de fotografiat comerciale sau chinezesti.

Le recomandam clientilor sa intrebe de fiecare data firma de detectivi la care apeleaza care este dotarea tehnica si sa solicite sa vada aparatele care vor fi folosite la rezolvarea cazului lor.

De multe ori, solutiile mai ieftine vin insotite si de lipsa de profesionalism sau de insuficiente dotari tehnice care fac aproape imposibila rezolvarea unui caz.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.