home pret media stiri cazuri lege
 

DOTAREA CONTRA-SPIONAJ

Securitatea si confidentialitatea clientulor nostri este una dintre cele mai importante laturi ale activitatii noastre. Detectivii folositi de noi isi protejeaza in permanenta clientii.

Aparatura de "deparazitare electronica" pe care o detinem este cea mai importanta de pe piata. Am testat-o pe esantioane de peste 1000 de microfoane si camere video.

Depistam cu succes orice microfon care emite radio dintr-o locatie pe care o verificam. Indiferent ca emisa este FM sau UHV,aparatele noastre gasesc repede dispozitivul si il elimina.

Mai multe agregate "vaneaza" camerele video. Fie ca acestea sunt wirless sau pe fir (cu dispozitiv de stocare local), ele sunt depistate imediat.Acestea din urma sunt greu de depistat de majoritatea aparatelor existente pe piata, iar noi am achizitionat singurul aparat care le poate vedea.

Amenintarile legate de dispozitivele "plantate" in aparatele electrocasnice sunt repede rezolvate de specialistii nostri care sunt dotati special pentru asemenea amenintari.

De asemenea, putem sa verificam daca locatia este supusa interceptarii cu dispozitive care transmit informatiile prin raze laser sau prin infra-rosu. Totodata ne putem da seama imediat daca asupra locatiei este directionat un dispozitiv de ascultare de la distanta prin laser.

Aparatele noastre pot sa verifice si telefoanele fixe, acestea fiind un loc in care multi spioni comerciali isi ascund microfoanele.Exista mai multe moduri de a plasa microfoanele, iar specialistii nostri au metode si tehnica pentru a le depista pe toate.

Am testat de-a lungul timpului si mai multe modele de asa zise deparazitoare chinezesti. Acestea sunt extrem de ieftine, dar erorile date de ele pot sa fie de multe ori fatale. Tot timpul este bine sa testezi un astfel de aparat si sa nu te bazezi pe descrierea pe care o face producatorul. O eroare intr-un astfel de caz poate fi fatala.

Le recomandam clientilor sa nu se lase pe mana persoanelor care spun ca ii scapa de microfoane cu niste "cutiute de plastic" care arata ca niste jucari de copii. Dispozitivele de interceptare sunt complexe si pot fi depistate numai de aparate elaborate special pentru acest lucru si facute de firme de renume.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.