home pret media stiri cazuri lege
 

DOTARE VIDEO

Probele video sunt foarte importante deoarece ele sunt folositoare in momentele in care simpla intalnire a unor vectori nu este necesara, iar clientul are nevoie si de o proba cu privire la activitatea pe care acei vectori o desfasoara.

Avem in jur de 100 de camere video de dimensiuni mici pe care le folosim pentru a aduce clientilor cele mai bune probe. Toate camerele au performante bune, dar pentru conditiile grele de munca sau pentru cazurile in care claritatea imaginii conteaza avem la dispozitie aparate cu o rezolutie superioara.

Camerele sunt folosite de detectivii nostri in conditiile legii si sunt testate in laboratorul propriu de experti de marca.

Camerele foto disimulate, de dimensiuni mici, ne ajuta sa obtinem filme in cele mai grele locatii, fara ca vectorii sa realizeze ce facem. Rezolutia rezonabila si disimularea aproape perfecta fac ne ajuta sa rezolvam cazurile clientilor nostri.

Detinem si aparatura cu rezolutie mai mare pentru cazurile in care este posibila realizarea unei filmari de la o distanta mai mare, in conditii tehnice exceptionale.

Probele obtinute sustin rapoartele informative si sunt deosebit de importante pentru clientii nostri. Acesta este motivul pentru care investim constant in noi camere video si achizitionam noi si noi tehnologi pentru a fi tot timpul in ton cu piata.

Dotarile noastre ne fac sa fim siguri pe noi si sa declaram raspicat ca suntem una dintre firmele cu cele mai mari baze tehnice din Romania. De asemenea, performantele obtinute de noi ne fac sa ne intrebam ce performante au minusculele companii a caror dotare tehnica se rezuma la aparate de fotografiat comerciale sau chinezesti.

Le recomandam clientilor sa intrebe de fiecare data firma de detectivi la care apeleaza care este dotarea tehnica si sa solicite sa vada aparatele care vor fi folosite la rezolvarea cazului lor.

De multe ori, solutiile mai ieftine vin insotite si de lipsa de profesionalism sau de insuficiente dotari tehnice care fac aproape imposibila rezolvarea unui caz.

Loading
 
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401;
Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivii Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.